Účinné a ekologické čistenie a dezinfekcia priestorov ozónom

Účinné a ekologické čistenie a dezinfekcia priestorov ozónom

Prečo práve ozón?
Ide o ekologickú metódu, ktorá je 50 krát účinnejšia a 3 000 krát rýchlejšia ako samotný chlór a to bez použitia chémie. Ozón likviduje širokú škálu patogénov ako sú napríklad baktérie, vírusy, plesne, huby,… a eliminuje zápach.

Dezinfekcia kuchyne ozónom


Ako dezinfekcia ozónom prebieha?
Na ozónovanie priestorov spoločnosť využíva certifikované stroje s produkciou ozónu od 8 g/h do 100 g/h. Jedinečnou výhodou ozónu je, že jeho dezinfekčné účinky sa prejavia aj na miestach, kde sa bežná chémia nedostane. Likvidácia patogénov je účinná v 99,9 percentách, ničí aj baktérie, ako sú Salmonela, E. coli, HIV vírus, Herpes vírus, žltačka typu A a mnoho iných mikroorganizmov.
Benefitom využitia ozónu je fakt, že ozón je plyn, ktorý sa biologicky rozloží na kyslík a nezanecháva po sebe toxický odpad a je absolútne ohľaduplný k životnému prostrediu.

Čistenie a dezinfekcia toalety ozónom


Kde je možné využiť dezinfekciu ozónom?
Pôsobenie ozónu na vydezinfikovanie priestorov je vhodné do domácností, priemyselných, skladových priestorov, prevádzok obchodov, ubytovacích, zdravotných zariadení, gastro prevádzok, kancelárií, interiéru dopravných prostriedkov a podobne. Okrem konkrétnych priestorov je ozón využiteľný aj na dezinfekciu klimatizácie v autách – odporúčame ju vykonávať 1 x ročne pred letom.

Čistenie auta ozónom


Dezinsekcia a dezodoračné účinky ozónu
Rovnako účinne pôsobí ozón aj ako dezinsekčný prostriedok, pretože má silný odpudivý účinok na hmyz a živočíšnych škodcov. Pravidelné ozónovanie pomáha trvalo eliminovať prítomnosť nežiaducich škodcov. Ozón pohlcuje všetky organické i anorganické pachy v prostredí. Či už ide o dlhodobo nevetrané interiérové priestory, miesta, kde sa často a pravidelne vykonávajú fyzické aktivity väčších skupín osôb, priemyselné objekty, pachy zo zvierat, chémie, plesne.

Objednajte si naše služby na info@ozon-ddd.sk alebo kliknite na náš facebook.com/OzonDDD.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *