Dezinfekcia ozónom proti alergiám

Dezinfekcia ozónom proti alergiám

Je dezinfekcia ozónom účinná proti alergiám ? Väčšina ľudí zápasí s príznakmi alergie na domáci prach po celý rok. Tieto symptómy môžu byť zosilnené, ak s vami žijú pod jednou strechou aj domáci miláčikovia. Alergické príznaky na domáci prach alebo na parazitov, ktorí sa k nám do domova dostali aj vďaka našim zvieracím miláčikom (napr. ak sa vyváľajú vonku v tráve alebo prašnej zemine) sú podobné príznakom nachladnutia. Svrbiace alebo vodnaté oči, bolesti hlavy, poškriabané hrdlo, upchatie nosa, kašeľ alebo nádcha. Je zarážajúce, že alergici na prachové roztoče zažívajú tieto príznaky po prebudení. Niet divu – po noci strávenej spolu pod prikrývkou! Preto odporúčame pravidelné dezinfikovanie vašich bytových priestorov ozónom  hlavne ak aj žijete v domácnosti s vašimi domácimi miláčikmi.

Ako si viete overiť, že máte práve alergiu na domový prach?

Cítite sa unavení či ospalí? Dôvod je často zrejmejší, ako si myslíte – možno trpíte práve alergiou na roztoče, hovorovo často označovanou ako alergia na domáci prach.Prachové roztoče sú v zásade neškodné, teda pokiaľ nie ste alergický na milióny vašich „spolubývajúcich“. Koniec koncov, ste vystavení alergénom niekoľko hodín každú noc. Dôsledky: prebudíte sa vyčerpaní, dokážete sa sústrediť menej a nie ste tak produktívni. Možno horšie je, že pretrvávajúca únava spôsobená symptómami alergie na váš domáci prach zasiahne váš temperament. Zlá nálada je už len nežiaducim následkom.

Najlepšie je nenechať sa alergiami obťažovať v noci alebo počas dňa a vyvarovať sa ďalším komplikáciám. A práve dezinfekcia ozónom, vám vie znížiť výskyt roztočov spôsobujúcich alergie, ktoré sa môžu časom premeniť na astmu.

Objednajte si naše služby na http://www.ozon-ddd.sk

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *